fbpx

Променено работно време

Скъпи пациенти, на 22-ри ноември, Клиника „Раковски“ ще работи до 14:00 часа. Клиниката ще работи на 25-ти октомври с нормално работно време. Заповядайте!

Още...

Импланти vs. мостове – кой е най-добрият подход при загуба на зъби

Срещу загубата на зъб застраховани няма. А успешното му заместване често е изпитание – включително, и за джоба. Защо е важно да не отлагаме протезирането? Как да разрешим дилемата „имплант или мост“? Какви са предимствата и недостатъците на различните типове протезиране? Имат ли „срок на годност“ имплантите и мостовете? И колко важна е оралната хигиена […]

Още...

Ваканция – Клиника „Раковски“

Скъпи пациенти, клиника "Раковски" излиза в заслужена лятна ваканция

Още...
Сертификат - Индиректни възстановяания в съвременната дентална практика

Д-р Недялкова – Сертификат

Д-р Недялкова премина курс при доц. Гусийска, на тема индиректни възстановявания в съвременната дентална практика.  

Още...
Certificate Dent@lign

Д-р Недялкова – Сертификат

В желанието си да бъде още по-полезна на своите пациенти, д-р Недялкова премина 1-ви модул за Алайнери – Денталайн.  

Още...
Регенеративна пародонтална хирургия

Д-р Недялкова – Сертификат

Д-р Недялкова не спира да се усъвършенства в любимата си Пародонтология, като премина 4-то ниво за Регенеративна пародонтална хирургия, при доц. Камен Коцилков!  

Още...

Д-р Шутилова – Сертификат

Д-р Шутилова участва и успешно премина обучение, организирано от Dentsply Sirona Academy и проведено от Д-р Мариета Дочева. Получения сертификат удостоверява отдаденоста на Д-р Шутилова към усъвършенстването на професионалните и познания в областта на естетичната дентална медицина.  

Още...
Кирил и Методий

Празнично работно време

Скъпи пациенти, 24-ти май, Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост е официален празник и почивен ден в България. Клиниките ще работят на 25 май с нормално работно време. Заповядайте!

Още...
social networks

Не пропускайте нашите оферти

Благодарим на всички пациенти, възползвали се от промоцията „Искрящо бяла усмивка„! Последвайте ни в социалните мрежи за да получавате информация за бъдещи промоции и специални оферти.              

Още...

Празнично работно време

Скъпи пациенти, във връзка с настъпващите Великденски празници и Гергьовден / Деня на храбростта / Празника на Българската армия, работното време на клиниките ще бъде както следва: От 30 април до 04 май 2021 и 06 май 2021 Клиника „Каравелов“ – не работи Клиника „Раковски“ – не работи 5ти май и 7ми май 2021 Клиника „Каравелов“ – […]

Още...