fbpx

Стартира кампания за избелване на зъбите

От 22 юли до 22 август 2009 г. в София се провежда кампания за избелване на зъбите и за безплатен първи преглед при стоматолог. Записванията за консултация при специалист стават на телефонната линия 0700 10 105, като едно обаждане е на цената на градски разговор. Стоматолозите, включили се в инициативата, обясняват на пациентите в детайли начините за използване на системата за избелване на зъби в домашни условия „Beautiful White“. Тя съдържа спринцовки с избелващ гел, шини и инструкции за употреба. Макар че продуктът е предназначен за домашна употреба, се препоръчва първата процедура да се извършва от специалист, за да не се допуснат грешки при моделирането на шината на захапката. Стоматолозите, участващи в кампанията, безплатно правят тази първа манипулация с иновативния продукт, закупен от пациента.

На пресконференцията, с която се дaдe старт на едномесечната инициатива, д-р Георги Димитров от дентална клиника „Дека дентал“ и д-р Теодора Недялкова от стоматологични клиники „Недялков“ показаха начините за избелване на зъбите и тяхната ефективност, изясниха кои са причините и факторите за потъмняването на зъбите и дадоха препоръки за поддържане на добра орална хигиена и предпазване от нежелани ефекти след избелване.

 

 

Забележка:

Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!