fbpx

Празнично работно време – Коледа и Нова Година

23 декември:
Клиника „Каравелов“ – 08:30 – 20:00
Клиника „Раковски“ – 08:30 – 20:00

24, 25, 26, 27 декември – Коледни празници

28 декември:
Клиника „Каравелов“ – 10:30 – 16:00
Клиника „Раковски“ – не работи

29, 30 декември:
Клиника „Каравелов“ – 08:30 – 20:00
Клиника „Раковски“ – 08:30 – 20:00

31 декември, 01, 02, 03 януари – Новогодишни празници

04 януари:
Клиника „Каравелов“ – 08:30 – 20:00
Клиника „Раковски“ – 08:30 – 20:00


Очакваме ви!