fbpx

Празнично работно време

24 и 25 декември – почивни дни

26 декември – дежурна клиника “Любен Каравелов” №90
Д-р Шутилова от 10:00 до 16:00

27 и 28 декември – нормално работно време

31 декември – дежурна клиника “Раковски” №165
Д-р Найденова от 8:30 до 14:00

1 януари – почивен ден

02 януари – нормално работно време

Очакваме ви!