fbpx

Празнично работно време

23 декември:
Клиника „Каравелов“ – 08:30 – 20:00
Клиника „Раковски“ – не работи

24, 25, 26 декември – Коледни празници

27 декември:
Клиника „Каравелов“ – 08:30 – 20:00
Клиника „Раковски“ – 08:30 – 14:00

30 декември:
Клиника „Каравелов“ – 08:30 – 20:00
Клиника „Раковски“ – 08:30 – 14:00

31 декември, 1 януари – Новогодишни празници

02 януари:
Клиника „Каравелов“ – 08:30 – 20:00
Клиника „Раковски“ – 08:30 – 14:00


Очакваме ви!