fbpx

 
Подарете си искрящо бяла усмивка само за 360 лева

Заповядайте в “Д-р Теодора Недялкова – Дентални клиники” през месец април за професионално избелване на зъби с най-новата LED лампа-робот BEYOND® Polus® Advanced.

Възползвайте се от отстъпка от 110 лева!

За разлика от традиционните технологии за избелване, системата за избелване BEYOND® Polus® Advanced, с LightBridge™ и LED технология, не произвежда ултравиолетово излъчване и позволява на стоматолога да регулира интензивността на светлината в зависимост от състоянието на зъбите на пациента. Движението на 360°, дистанционното управление, сензорният потребителски интерфейс (TUI) и механична регулировка на височината са другите предимства на системата за избелване  Polus™. Тридесет минутна процедура BEYOND® Polus® Advanced, в съчетание с уникалните избелващи гелове, дават предсказуеми и дългосрочни резултати само в едно посещение на пациента.

Технологията, използвана единствено от BEYOND® Polus® Advanced, гарантира безопасно, безболезнено и безвредно избелване.

Доверете се на Beyond Polus™ и “Д-р Теодора Недялкова – Дентални клиники”.

 

Условия:

* Офертата е валидна от 1 април 2021 до 1 май 2021.
* Отстъпката не се прилага за услуги по НЗОК и компании за допълнително здравно осигуряване, с които клиниката има договорни отношения.
* За да се възползвате от отстъпката, посетете клинката на ул. „Любен Каравелов“ 90, 1142, София.